En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Garriguella

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Amparo Tamayo Carreno 94 Escala, l' 27/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural de Seron i vivia a l' Escala. Vídua de Josep Frigola Mas i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Clara Brunet Molinas 95 Roses 27/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 95 anys. Vivia a Roses. Vídua de Pere Pujol Gelabert i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.
Concha Fernández Rodríguez 83 Vilamalla 27/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Era natural d'Almegijar i vivia a Vilamalla. Vídua de Luis Gil Alcalde i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilamalla.