Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Amiga, mestra i exveïna del Barri Vell de Girona

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a Mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Figueres

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Antonio Solà Güell 93 Figueres 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 93 anys. Era natural de Santa Coloma de Farners i vivia a Figueres. Casat amb Pilar Güell Ripoll i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de la Immaculada de Figueres.

Difunts a la zona de Figueres

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Núria Serra Comià 85 Sant Miquel de Fluvià 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Era natural de Ventalló i vivia a Sant Miquel de Fluvià. Casada amb Josep Soler Vila i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.
Anna Sala Comamala 94 Banyoles 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Vivia a Banyoles. Vídua de Joan Vila Corominas i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.
Sofía Cecilia Campanon Charneco 100 Flaçà 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 100 anys. Vivia a Flaçà. Vídua d'Antonio Majías Jaramillo i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la parròquia de Flaçà.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00