Recordant Josep Planella Masdemont

Recordant Josep Planella Masdemont

Avui és un diumenge més que especial. He obert el diari i he vist el traspàs d’un bon amic, el senyor Planella, com li deia jo, i no puc negar-ho, un gran client de casa de la època de més de 60...

Josep Planella Masdemont, un apassionat del futbol

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Albanyà

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Anna Heras i Pagès 84 Figueres 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Era natural de Biure i vivia a Figueres. Vídua de Josep Illa Pujol i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Pere de Figueres.
Josep Jordà Puig 77 Figueres 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 77 anys. Era natural de Borrassà i vivia a Figueres. Casat amb M. Carmen Coll Torrent i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Llogaia d'Àlguema.
Maria Carme Canal Vila 62 Olot 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir divendres passat, als 62 anys. Era d'Olot. Casada amb Damià Puig Fàbrega i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Josep Puigvert Puigdemont 84 Olot 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Era natural de la Vall de Bianya i vivia a Olot. Vidu de Carme Berga Colomer i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Esteve d'Olot.
Montserrat Verdaguer Juncà 93 Olot 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Era natural de Sant Privat d'en Bas i vivia a Olot. Vídua d'Isidro Senyé Miràngels i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d'Olot.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00