El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilablareix

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Pluja forta Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 065505510
Cota de neu (m) 019002000001700
T. màxima (ºC) 191818212120
T. mínima (ºC) 446858
Vent 20 km/h S 20 km/h S 5 km/h S 0 km/h C 5 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada mig ennuvolada

Hi haurà cel serè o poc ennuvolat, tot i que a partir del final del matí augmentaran els núvols alts i mitjans, i a la tarda el cel quedarà poc o mig ennuvolat a la meitat oest, i poc ennuvolat a la resta del territori. Independentment, fins a mig matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del territori que localment deixaran el cel molt ennuvolat. Tot i això, no s’espera precipitació en cap punt del territori. La temperatura mínima serà semblant o pujarà lleugerament al terç sud; en canvi la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa en general. El vent bufarà fluix i variable fins a mig matí i de nou al final del dia. La resta de la jornada predominarà el vent de component sud entre fluix i moderat arreu del país.

La mar: Hi haurà marejol a tot el litoral català.

Demà: Al llarg de la matinada la nuvolositat anirà augmentant d’oest a est fins a deixar el cel cobert o molt ennuvolat a partir del migdia. A partir del migdia les precipitacions s’aniran estenent i arribaran a qualsevol punt del territori.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET