El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Utiel

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Sol Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 005035205
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 35363635323137
T. mínima (ºC) 17161717161515
Vent 25 km/h E 5 km/h S 5 km/h S 10 km/h SE 15 km/h E 15 km/h E 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè en general

Dissabte, el cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Malgrat això, a l’interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel entre mig i puntualment molt ennuvolat, i que seran més abundants de matinada quan també seran presents en punts del nord de la Depressió Central. Al centre del dia, també hi haurà alguns núvols d’evolució en punts del Pirineu, el Prepirineu i l’interior del quadrant nord-est. De matinada és possible algun xàfec en punts del litoral d’intensitat entre feble i moderada. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Temperatura mínima lleugerament més baixa, si bé localment el descens podrà ser moderat, mentre que la màxima serà lleugerament més alta.

La mar: De marejol a maror a tota la zona marítima, amb àrees de forta maror a la Costa Brava.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé es formarà algun interval de núvol baix en punts del litoral, sobretot al principi i al final del dia i a la meitat sud de la zona. Hi haurà núvols d’evolució en punts de muntanya al Pirineu, el Prepirineu i el prelitoral a partir del migdia.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET