El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Santa Margalida

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Ennuvolat Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0005005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 20191921232221
T. mínima (ºC) 8878888
Vent 5 km/h O 5 km/h S 0 km/h C 10 km/h SO 10 km/h SO 0 km/h C 20 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols alts i mitjans

Circularan bandes de núvols alts i mitjans al llarg del dia de sud-oest al nord-est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general. La nuvolositat més abundant i compacta la trobarem al quadrant nord-oest a partir del migdia. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà similar o lleugerament superior. Vent fluix i de direcció variable, amb intervals de calma a l’interior, mentre que al litoral hi haurà terral a l’inici i final del dia i predomini del component sud al centre de la jornada.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava i de maror a marejol a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i mitjans que seran més compactes al terç oest del país. És possible precipitació feble, dispersa i minsa a partir de la tarda al Pirineu occidental i a partir del vespre a altres punts del terç oest. La cota de neu se situarà per sobre dels 2.200 metres. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET