El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Quart

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Clarianes Pluja i clarianes Intervals de núvols amb tempesta Plugims Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 00100100755560
Cota de neu (m) 0026002500160018001800
T. màxima (ºC) 24262526232423
T. mínima (ºC) 121214118910
Vent 25 km/h S 10 km/h S 10 km/h NE 30 km/h SO 10 km/h SO 15 km/h O 5 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Núvols alts

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que aniran creuant el cel núvols alts i prims, sobretot a partir de la tarda al nord-oest del territori. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos locals a l’extrem sud del país, així com al nord del litoral i prelitoral central, al sud de la Costa Brava i en altres indrets del quadrant nord-est, sobretot fins a mig matí. Fins a primera hora del matí no es descarta algun plugim aïllat i inapreciable o minso al nord de la costa central i al sud de la Costa Brava. La temperatura serà lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. L’ambient serà de tardor però amb un migdia agradable.

La mar: De maror a marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts, que seran més abundants de matinada. Amb tot, al final del dia podran aparèixer alguns intervals de núvols baixos en punts del litoral. La temperatura serà semblant o bé pujarà lleugerament, tant la mínima com la màxima. L’ambient serà agradable durant les hores centrals de la jornada i se superaran els 25 graus a les zones més càlides.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET