El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Gandia

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Clarianes Núvols alts Sol Sol Sol
Prob. precip. (%) 500000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 212323232324
T. mínima (ºC) 131112131313
Vent 30 km/h O 20 km/h O 10 km/h NE 10 km/h E 10 km/h NE 10 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluja al nord-est i vent al terç sud

Des de bon matí, a Ponent i al terç sud la nuvolositat anirà minvant i el cel quedarà poc ennuvolat en general amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans. A la resta del territori, sobretot al Pirineu, Prepirineu i punts de la meitat est, el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat amb creixement d’algunes nuvolades. A partir del migdia s’esperen ruixats dispersos a punts del quadrant nord-est i del Pirineu i Prepirineu; seran d’intensitat feble o moderada i aniran acompanyats de tempesta i de calamarsa o pedra petita. La temperatura mínima i màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. S’imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb ratxes fortes i algunes de molt fortes de mestral al terç sud i Ponent, i de tramuntana a l’Empordà.

La mar: Hi haurà maror amb punts de forta maror al llarg del litoral.

Demà: Tindrem el cel serè o poc ennuvolat, si bé a partir de mig matí passaran bandes de núvols alts i mitjans que el deixaran puntualment mig o molt ennuvolat, sobretot a la meitat oest i el terç nord. La temperatura mínima descendirà encara més.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET