El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a El Pla del Penedès

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Núvols alts Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 050055
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 232225242425
T. mínima (ºC) 8989910
Vent 15 km/h NO 10 km/h S 0 km/h C 10 km/h SO 15 km/h SO 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Entre poc i mig ennuvolat

El cel romandrà entre poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans, més abundants fins a mitja tarda i al nord del país. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, sobretot al començament i al final del dia, i estrats baixos al nord de la depressió Central fins a primeres hores del matí. És possible alguna precipitació, feble i minsa, a punts del vessant nord del Pirineu al vespre. La temperatura pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot la màxima.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel majoritàriament serè, amb el pas de bandes de núvols alts i alguns de mitjans, que circularan d’oest a est. A més, durant les hores centrals del dia també apareixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts del Pirineu i el Prepirineu. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos a primeres hores del dia al Pirineu, a Ponent i a punts de la depressió Central i del quadrant nord-est. En aquest últim sector, podran persistir durant tota la jornada.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET