El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cornellà del Terri

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Pluja forta Plugims
Prob. precip. (%) 00510158080
Cota de neu (m) 0000027001900
T. màxima (ºC) 23242627261923
T. mínima (ºC) 911111216139
Vent 10 km/h E 10 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 25 km/h SO 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol i núvols baixos

En general el cel estarà serè. Malgrat tot, hi haurà estrats baixos al sector central del litoral i del prelitoral que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, amb la nuvolositat més trencada al centre de la jornada. A més, en punts de la depressió Central hi haurà núvols baixos a principi i final del dia. És probable algun ruixat feble i aïllat en punts del sector central del litoral i prelitoral, preferentment fins a primera hora de la tarda. La temperatura, tant mínima com màxima, serà lleugerament més baixa, si bé localment podrà baixar moderadament.

La mar: Marejol amb algunes àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Al llarg del matí arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l’oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat en general, amb nuvolositat més compacta al terç oest. Al quadrant nord-est el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat durant la primera meitat del dia. A banda, hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral així com en punts de la depressió Central que deixaran el cel mig ennuvolat, puntualment molt, sobretot fins a mig matí i de nou a partir del vespre.Fins al migdia és probable alguna precipitació feble i aïllada al litoral i prelitoral sud.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET