El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Benifallet

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Plugims Sol Clarianes Pluja i clarianes Pluja i clarianes Pluja
Prob. precip. (%) 8505707550
Cota de neu (m) 90000000
T. màxima (ºC) 192125232221
T. mínima (ºC) 666111111
Vent 15 km/h O 15 km/h O 5 km/h NO 5 km/h NO 0 km/h C 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats a la meitat est

A partir de mig matí la nuvolositat augmentarà a la meitat est i a la resta del sector central del litoral i el prelitoral, i alhora creixeran nuvolades a punts de muntanya. Per la seva banda, a Ponent i a l’extrem sud estarà entre poc i mig ennuvolat. Independentment, a l’extrem nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos més trencats al centre del dia. A partir de mig matí s’espera precipitació a punts del quadrant nord-est i de manera més aïllada al centre del dia a la resta del sector central del litoral i el prelitoral. Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i màxima lleugerament més alta a Ponent i a les Terres de l’Ebre, i semblant o lleugerament més baixa a la resta. La nit serà freda.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat. A partir del migdia, però, creixeran nuvolades a punts del Pirineu i del Prepirineu, a zones de muntanya del quadrant nord-est i al prelitoral central. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu, on s¡espera precipitació feble i aïllada. Temperatures més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET