El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Aspa

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Plugims Plugims Pluja Ennuvolat Ennuvolat Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 1009010045000
Cota de neu (m) 090010001600000
T. màxima (ºC) 14131115141512
T. mínima (ºC) 5449854
Vent 0 km/h C 25 km/h O 25 km/h NO 30 km/h O 15 km/h NO 10 km/h O 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Arriba un nou front

Durant la matinada i al llarg del matí augmentarà la nuvolositat fins a deixar el cel molt ennuvolat en general, amb algunes clarianes transitòries a la tarda. També a la tarda s’espera precipitació al Pirineu i el Prepirineu occidental i en altres punt de la meitat oest, mentre que no se’n descarta a la resta del territori. Serà d’intensitat feble, puntualment moderada al final del dia. La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més alta, mentre que la màxima serà lleugerament més alta, tot i que en punts del terç oest quedarà lleugerament més baixa. Bufarà vent fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest. A més, bufarà tramuntana al nord de l’Empordà i el mestral a la vall de l’Ebre i al sud del Camp de Tarragona, d’intensitat entre fluixa i moderada, amb cops forts, alguns de molt forts.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i a la Costa Daurada, i maror a la costa central.

Demà: Molt ennuvolat, sobretot al nord i a l’oest del territori. Les temperatures seran entre lleugerament i moderadament més baixes, tant la mínima com la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET