Opinió

Em donen la raó

El passat dia 13 vaig escriure a les meves xarxes: “Un rave és el que la gent importem als polítics del nostre país..., a tots plegats els importa un rave la gent, la seva salut, i si ho portem al límit, la seva vida... Lamentable una vegada més el comportament de la classe política, que cada vegada és més «classe».”

Està clar que els polítics em donen la raó: es podrà saltar el confinament municipal per anar a mítings (“activitat essencial” com poques); ens tanquen a casa, no podem veure la família, els que fan esport en recintes tancats no poden... i el primer que he sentit que anunciaven era un míting d’Esquerra a Mataró en un pavelló esportiu que, que jo sàpiga, és un recinte tancat. I gent de màxim risc a les meses “por imperativo legal”, sí, senyor!

Polítics: sou uns barruts; no teniu vergonya ni decència, us en foteu de la gent miserablement, suposo que perquè sou uns miserables als quals només importa la cadira i els xollos que en pengen. Sou de vergonya aliena, us diria criminals però no us ho dic, no sigui que encara m’empapereu.

Estic tip de tots i em feu fàstic.

Cambrils (Baix Camp)Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.