Opinió

No hi són

El dia de Nadal van robar de dins el nostre garatge comunitari un scooter de minusvàlid a la meva mare. Fins al dia 28 de desembre no vaig poder fer la denúncia perquè els municipals van dir-me que no hi havia cap mosso fins aquesta data. A Wallapop vaig trobar un scooter amb una tara que podia ésser el nostre. Vaig ampliar la denúncia però ha calgut anar-hi dues vegades per fer-ho. Vaig demanar un full de queixa i, en lloc del full, van sortir dos mossos de dintre un despatx tancat. Oh, miracle! Vaig demanar hora a l’alcalde per manifestar el meu descontentament, ja que els municipals em van mentir i els mossos no em van rebre, encara que no depenguin de l’Ajuntament. La resposta de l’alcalde va ser que ja n’està al corrent i que no s’hi pot fer res; només prendre paciència. Per què paguem tants impostos si ens han de tractar així a tots plegats?

L’Escala (Alt Empordà)Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.