Opinió

Repartiment de menjar a domicili

Restaurants de totes les ciutats d’Espanya, davant el tancament proposat pel govern, decideixen repartir menjar a domicili per salvar el seu negoci. La realitat és que molts negocis petits de menjar se n’estan anant en orris i a causa d’això no els ha quedat més remei que provar de salvar el seu negoci repartint menjar a domicili per, com a mínim, obtenir ingressos. Tanmateix, aquesta modalitat de nova realitat no és una cosa que hagi disgustat a tots els negocis d’hostaleria, ja que han vist que el seu menjar és el més important, no tant el lloc, i que potser pagar per un local més petit on realitzar els plats –o fins i tot fer-los des de casa– podria fer que les seves pèrdues no fossin tan altes. Un negoci d’aquest embalum destina molts diners en el lloguer del local, i davant les mesures disciplinàries de seguretat imposades pel govern, les persones que puguin acudir al seu local a delectar-se en els seus plats no seran moltes i seguirà implicant despeses en comptes d’ingressos. És per això que veuen com a bon mètode treure una despesa, com és la del lloguer del local, i pensar a canviar la seva modalitat de negoci: de restaurant a fer menjar a domicili. Perillaran llavors cadenes com Uber, Just Eat o Glovo?

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.