Opinió

Certificats de defunció

He tingut necessitat d’obtenir, com suposo que actualment molta gent en necessita, uns certificats de defunció. Consultant un amic, em va dir que a la web del Ministerio de Justicia podia demanar-lo sense cap cost. Vaig fer-ho com van dir i per les presses, i falta d’experiència, no vaig donar importància al fet que al final a qui vaig demanar el certificat era a un “lloc” que es diu Gestoclic. Vaig pensar que era una divisió o un departament del Ministerio, perquè jo vaig entrar a la web del Ministerio. Resultat: al marge dels 60 euros –per tres certificats demanats– que vaig pagar amb la Visa, entreu la paraula Gestoclic a Google i vosaltres mateixos. Sense comentaris. En reclamar l’anul·lació de la comanda i el reemborsament del càrrec, m’escriuen: “Al realizar una solicitud de documentación en nuestra página web, está permitiéndonos comenzar con las gestiones referentes a su solicitud inmediatamente y, así mismo, rechazando su derecho de desistimiento.” Fins a quin punt és legal?

BarcelonaIdentificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.