Opinió

L’eficiència dels bombers i la solidaritat ciutadana

El dia 22 d’octubre, a les sis de la tarda, després que hagués plogut molt, en un bassal d’aigua a la carretera de Vulpellac a Canapost, de sobte em vaig trobar dintre de la cuneta amb el meu 4x4; vaig tenir sort, i molta més encara quan a l’instant es van aturar uns quants vehicles que van intentar treure’m de la cuneta, sense resultat, però que van donar l’alarma i al cap de pocs moments va arribar un camió de bombers, que em va estirar el 4x4 i va posar fi a la difícil circumstància en què em trobava. Vull, mitjançant aquesta nota, donar les gràcies a tots els que de manera desinteressada i humanitària es van mullar els peus i van col·laborar a ajudar-me en aquest petit accident en què sortosament no va prendre s mal ningú, ni jo ni el 4x4. Sento no haver pogut donar les gràcies a cadascun d’ells en aquell mateix moment i espero, de tot cor, que aquest missatge els arribi.

Moltes, moltes gràcies a tots.

La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.