22 març 2024

Font de la Tartana, Forn del Girabau i Forn d’en Corcola des de Can Mossenaire

Classificat com a General

Volem encetar la col·lecció setmanal de fotografies amb una de molt important: la mare de la Inma i en Sebas, que són dues persones que estan fent possible que aquest racó de món sigui alguna cosa més que una trobada per córrer i caminar: fan que ens sentim una família i avui la mare, la senyora Rosa, també la tenim al costat del monòlit que tenim dedicat a la nostra plaça tan famosa: la de Can Mossenaire. Gràcies, família per ser-hi sempre fent gran el projecte. Gràcies, Rosa, una noia de tan sols noranta-u anys magnífics i li agraïm per tenir uns fills tan fantàstics.

A la sortida els grups Mossenaires de Caminar i Córrer i com és costum es fan la fotografia per fer una mica d’història al costat de l’ermita de Mossèn Homs, la de Sant Josep.

Els caminants han fet un recorregut pels nous camins de la font de les Canyes i els que correm ens hem passejat per Matadepera i per la font de la Tartana i els forns. El reportatge fotogràfic ens ha fet recordar els llocs tan bonics que ens envolten i formen part dels Camins Mossenaires.

A la font de la Tartana, un lloc que en Joan Forte porta molt en el seu interior, i allà hem volgut recordar els Mossenaires que el grup Runparadis que amb ell tenim un ric valor per el nostre projecte, el dia abans li van reconèixer la seva gran tasca a favor d’aquest nostre esport i grup de gent fantàstica. Des d’aquí el nostre reconeixement.

Continuem fent projecte i moltes i molts de vosaltres el feu gran i us ho volem agrair de tot cor. Gràcies

Si no us voleu perdre la pròxima trobada, ens agrada fer previsions amb http://inscripcio.mossenhoms.be


Rosa, la mare Mossenaire d’Inma i Sebas

Clica damunt, si vols veure el vídeo

Comentaris tancats a Font de la Tartana, Forn del Girabau i Forn d’en Corcola des de Can Mossenaire

14 març 2024

Si plou, hi ha Mossenaires

Classificat com a General

Que millor que rebre la pluja tan esperada des de Can Mossenaire. Mesos i mesos sense ni una gota, i avui a les vuit la pluja ens acompanyarà. El plaer de córrer amb una fina pluja i aquests dies són els que més costen de calçar-se les sabatilles de córrer i sortir a la intempèrie i quinze Mossenaire agosarats ens hem aplegat per vestir el projecte inclús plovent. Gràcies a tothom, tant els que ens llegiu com qui ha vingut fent cor fort. La colla de caminants han pujat a la font de Can Vinyers, i els que corríem, hem passat pel Centre de l’Hípica la Granja, arribant fins a la mancomunitat i de retorn pels plans de Can Canya i gaudint plenament de l’anhelada pluja.

Tenim moltes fotografies de Mossenaires que han fet la Marató de Barcelona, que també podreu veure al llarg del reportatge. Gràcies per tot i ja estem pensant amb el dissabte vinent, i tu? També? Vinga: apunta’t totalment gratis a http://inscripcio.mossenhoms.be
Totes sota el ciprès, que no te copa

clicla al damunt si vols veure el vídeo

Comentaris tancats a Si plou, hi ha Mossenaires

Anteriors »