La Borsa
Més valors
Economia

Empreses

Gestió de pimes amb elBullifoundation

Un total de 10 empresaris gironins van participar la setmana passada en un curs de gestió de la restauració organitzat per CaixaBank i Thinknovate, un spin-off d’elBullifoundation. El curs La gestió de la PIME de la restauració, liderat per Ferran Adrià, pretén apropar la gestió i lideratge d’un negoci de la restauració a emprenedors que ja tenen un o més restaurants i vulguin transformar-lo, o bé a nous empresaris que vulguin obrir un restaurant. El curs, que engega en la primera edició, consta de cinc dies temàtics dedicats a diferents àrees de la gestió d’un restaurant.

CaixaBank i elBullifoundation van unir esforços el 2015 per desenvolupar projectes conjunts amb un principal eix: la innovació. La col·laboració de les dues companyies buscava una nova fórmula per aconseguir impulsar projectes innovadors i per a això es va crear CaixaBankLAB, un portal amb informació útil per als emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La facturació del comerç urbà, en mínims històrics

girona

Escassetat de peix de proximitat al mercat

girona

L’Íbex-35 cau un 3% en la primera sessió del segon trimestre

barcelona

La crisi del coronavirus deixa a l’atur temporal més del 16% de la població ocupada a finals d’any

Barcelona

L’euríbor repunta al març, però es manté en negatiu

barcelona

Paquet de mesures de Caixa d’Enginyers per afrontar l’estat d’alarma

barcelona

Arrenca la campanya de la Renda

barcelona

Auxili a inquilins, treballadors de la llar i empleats temporals

madrid

Els autònoms troben curta la moratòria

Barcelona