La Borsa
Més valors
Economia

S’inicia la temporada de la trumfa de la vall de Camprodon

Onze restaurants de la zona ofereixen plats elaborats amb aquest tubercle

L’associació Cuines de la Vall de Camprodon ha començat la tretzena edició de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, amb una àmplia proposta de plats i menús temàtics on aquest tubercle és el protagonista. Aquesta campanya s’acabarà al 29 de setembre i hi participen onze restaurants de la vall i sis establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès.

La trumfa conreada a la vall de Camprodon té unes característiques organolèptiques especials perquè creix lentament i acumula nutrients i qualitats específiques pel fet d’estar més temps soterrada. L’alçada, la terra i el clima contribueixen a fer una patata nova de textura forta i sabor profund.

La Cooperativa Ramadera de Molló desenvolupa un projecte de promoció d’aquesta patata compaginat amb un cultiu respectuós amb la terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Treballadors de Nissan demanen un futur per la planta en una marxa cap a la delegació del govern espanyol

barcelona

Honor i Kaspersky mantenen les presentacions a Barcelona

Barcelona

Tech Spirit Barcelona es celebrarà del 23 al 27 de febrer enlloc del 4YFN

BarcElona

El govern espanyol proposa Cristina Herrero per presidir l’Airef durant els pròxims sis anys

Madrid

La patronal química de Tarragona respecta però no comparteix la vaga d’aquest dimecres

tarragona

Panamà torna a la llista negra de paradisos fiscals de la Unió Europea

brussel·les

Desenvolupen un envàs comestible

barcelona

Nou rècord del volum de càrrega aèria al Prat

barcelona

Només un 7% dels gironins graduats en FP no treballen

GIRONA