La Borsa
Més valors

Economia

editorial

Primera dècada de L’Econòmic

L’Econòmic que teniu a les mans celebra deu anys de vida, deu anys d’històries empresarials, deu anys d’informació, reportatges i anàlisi d’experts sobre l’actualitat econòmica de Catalunya...

heura foods

Tenir una experiència càrnica amb vegetals

El camí de tres anys d’Heura Foods, que elabora productes carnis amb ingredients vegetals, és el d’una història d’èxit cap al que Bernat Añaños, cofundador de l’empresa amb Marc Coloma, creu...

factorial

Posar l’empleat al centre de l’empresa

“Quan ens vam decidir a tirar endavant un projecte de digitalització de la gestió de persones, vam veure que al mercat no hi havia res que posés cap empleat en el centre”, explica Bernat Farrero,...

belvo

La inclusió financera a Llatinoamèrica

Belvo, que ha desenvolupat tecnologia per processar dades bancàries per comercialitzar entre firmes de les finances digitals, ha nascut amb una circumscripció molt clara del negoci: Llatinoamèrica.Pablo...

Aerolínies i sostenibilitat: algunes propostes

En els darrers anys, moltes empreses han modificat les seves estratègies comercials per tal de tenir en compte les seves repercussions socials i ambientals. Aquest nou eix s’ha convertit en un avantatge...

Decidir amb la covid-19

En una situació com la generada pel Covit-19 és molt important tenir clar quina és l’estructura de decisió de l’empresa familiar. No s’ha de confondre propietat, govern i direcció. A la primera...

Turisme: pla de xoc

Les empreses del sector turístic han patit, pateixen i patiran fruit de l’esclat de la covid-19 i dels seus efectes adversos sobre l’economia. A principis del mes de juny i segons dades recollides...

I ara què?

Ni els responsables econòmics saben avaluar correctament tots els riscos ni els mercats es regulen perfectament per si mateixos. Els economistes esperem massa de les dades i fem que els imprevistos esdevinguin...

Prova d’estrès per al petit comerç

Els dos mesos llargs de confinament han esdevingut una veritable prova d’estrès per al petit i mitjà comerç no alimentari. Una prova amb dos vectors: la congelació de la demanda presencial i la renovada...