Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

¡Lumière! Comienza la aventura

«¡Lumière! Comienza la aventura»

2016. França. 90'.
Gènere: Documental
Direcció: Thierry Frémaux.
Argument: El 1895, els germans Lumière van inventar el cinematògraf i van dirigir unes de les primeres pel·lícules de la història del cinema. Narrada per Thierry Frémaux, la pel·lícula ofereix una selecció de 108 pel·lícules restaurades que mostren un viatge als orígens del cinema.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
120 pulsaciones por minuto

«120 pulsaciones por minuto»

2017. França. 143'.
Gènere: Drama
Direcció: Robin Campillo.
Intèrprets: Nahuel Pérez Biscayart, Adèle Haenel, Yves Heck.
Argument: A principis dels anys 90 a París, un grup de joves activistes intenta generar consciència social sobre la SIDA.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
6 días

«6 días»

2017. Regne Unit-Nova Zelanda. 95'.
Gènere: Acció
Direcció: Toa Fraser.
Intèrprets: Jamie Bell, Abbie Cornish, Mark Strong, Emun Elliott, Tim Downie.
Argument: L'abril de 1980, dos homes armats irrompen a l'ambaixada iraniana del Regne Unit, a Londres, i prenen com a ostatges totes les persones que hi són en aquell moment. Durant els sis dies següents, es produeix un tens enfrontament, mentre els soldats del Servei Aeri Especial de l'Exèrcit britànic preparen una incursió sense precedents.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
A Ghost Story

«A Ghost Story»

2017. EUA. 93'.
Gènere: Drama
Direcció: David Lowery.
Intèrprets: Casey Affleck, Rooney Mara, Carlos Bermudez, Grover Coulson, Will Oldham.
Argument: El fantasma vestit amb un llençol blanc d'un home mort recentment torna a casa per consolar la seva esposa, però descobreix que en el seu nou estat espectral ja no pertany a un temps concret i només li queda observar amb total passivitat com se li escapen lentament la vida que coneixia i la dona que estima. Cada vegada més perdut, el fantasma s'embarca en un viatge còsmic a través dels records i la història.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Algo muy gordo

«Algo muy gordo»

2017. Espanya. 87'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Carlo Padial.
Intèrprets: Berto Romero, Carolina Bang, Carlos Areces, Javier Botet, Miguel Noguera.
Argument: En el procés de realitzar una ambiciosa pel·lícula, els cineastes no són capaços d'explicar el que volen explicar i descobreixen que el document del que estan duent a terme és gairebé més important que la ficció que pretenen aconseguir.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Amarillito

«Amarillito»

2014. França-Bèlgica. 91'.
Gènere: Animació
Direcció: Christian De Vita.
Argument: L'Amarillito no ha conegut mai la seva família, no ha vist el món i no està interessat a conèixer-lo, fins que un dia, encoratjat per la seva amiga la Marieta, s'allunya uns metres del seu niu. És llavors quan es troba amb el Darius, un ocell malferit, líder d'un esbart, que li revela la nova ruta cap a l'Àfrica.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Amazona

«Amazona»

2016. Colòmbia. 82'.
Gènere: Documental
Direcció: Clare Weiskopf.
Argument: Clare Weiskopf, la directora del film, tenia 11 anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana i va abandonar els seus fills. Trenta anys després, la Clare es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides. Un viatge a les profunditats de l'Amazones que li serveix per explorar una relació mare-filla que creia perduda.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
American Assassin

«American Assassin»

2017. EUA. 112'.
Gènere: Acció
Direcció: Michael Cuesta.
Intèrprets: Dylan O''Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch, Shiva Negar.
Argument: Mitch Rapp és un jove agent infiltrat de la CIA sota la instrucció de Stan Hurley, un veterà de la Guerra Freda. Tots dos són cridats per la directora adjunta de la CIA per investigar una onada d'atacs aparentment aleatoris a objectius militars i civils. Junts descobreixen un patró en la violència que els porta a unir forces amb un letal agent turc.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Annabelle 2

«Annabelle 2»

2017. EUA. 110'.
Gènere: Terror
Direcció: David F. Sandberg.
Intèrprets: Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Anne Coulthard, Grace Fulton.
Argument: Anys després de la tràgica mort de la seva filla, un fabricant de nines i la seva dona acullen a casa seva una monja i diverses nenes procedents d'un orfenat clausurat, que aviat es converteixen en l'objectiu de la creació posseïda del fabricant de nines, Annabelle.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Another year

«Another year»

2010. Gran Bretanya. 129'.
Gènere: Drama
Direcció: Mike Leigh.
Intèrprets: Jim Broadbent, Ruth Sheen, Lesley Manville.
Argument: Gerri i Tom fa molts anys que estan feliçment casats, i els preocupa que el seu fill Oliver, que és advocat, sigui solter. Aquesta preocupació els impideix adonar-se de fins a quin punt Maria, una fràgil companya de treball de Gerri, depèn completament de la seva amistat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

«Aplaudiments»

1929. EUA. 80'.
Gènere: Comèdia musical
Direcció: Rouben Mamoulian.
Intèrprets: Helen Morgan, Joan Peers, Fuller Mellish Jr..
Argument: Narra la història de Kitty Darling, una estrella del burlesc en decadència que intenta salvar la seva filla, l'April, educada en un convent, de seguir els passos de la seva mare.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Asesinato en el Orient Express

«Asesinato en el Orient Express»

2017. EUA. 114'.
Gènere: Drama
Direcció: Kenneth Branagh.
Intèrprets: Tom Bateman, Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer.
Argument: Tretze estranys aïllats en un tren esdevenen tots ells sospitosos d'assassinat. Un home ha d'emprendre una carrera contrarellotge per resoldre el trencaclosques abans que l'assassí ataqui de nou.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Ballerina

«Ballerina»

2016. França-Canadà. 85'.
Gènere: Animació
Direcció: Eric Summer, Éric Warin.
Argument: La Felicia és una nena òrfena amb una gran determinació i un únic somni, convertir-se en ballarina. Per aconseguir-ho, rep l'ajuda del seu amic Víctor, un jove inventor amb qui comparteix moltes i divertides aventures a la ciutat màgica de París.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Blade Runner 2049

«Blade Runner 2049»

2017. EUA. 163'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Denis Villeneuve.
Intèrprets: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Dave Bautista, Robin Wright, Jared Leto, Edward James Olmos, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Lennie James.
Argument: El K, un nou caça-replicants descobreix un secret enterrat durant molt de temps i que podria arrossegar el que queda de la societat al caos més absolut. Preocupat per les conseqüències, el K decideix iniciar la recerca de Rick Deckard, un antic blade runner de la Policia de Los Angeles, de qui fa diverses dècades que no se sap res.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]