Cursets i tallers

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dissabte, 23 setembre 2017

Diversos
Alella

Inscripcions als cursos i tallers de Can Lleonart, a partir del 20 de setembre inscripcions per a tothom. Informació de la programació www.canlleonart.com.

Argentona

Inscripcions obertes al curs de ceràmica per a adults, les classes s'iniciaran el dimarts 3 d'octubre al Museu del Càntir. Places limitades. Pe a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Museu del Càntir, pl. de l'Església, 9 o trucant al 93 797 21 52.

Calella
Festa major de la Minerva

10.00. Cercavila dels Trabucaires del Renaixement de l'Associació Cultural Mare de Déu del Roser. Recorregut: des del mercat municipal pels carrers Sant Joan, Església, Romaní, Bisbe Sivilla i pl. de l'Ajuntament.

10.30. Pl. de l'Ajuntament. Salves d'honor i custòdia de les autoritats de l'Ajuntament fins a l'església, a càrrec dels Trabucaires del Renaixement de l'Associació Cultural Mare de Déu del Roser.

10.45. Des de la pl. de l'Ajuntament. Acompanyament de les autoritats a la missa solemne de festa major fins a l'església a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

11.00. Pl. de l'Església. Taller d'estels.

11.00. Església parroquial. Missa solemne concelebrada presidida per Mn. Cinto Busquet, amb l'entrada d'en Quirze i la Minerva amb les autoritats i el Ball dels Gegants al presbiteri de l'església al final de la celebració.

11.00. Pl. de l'Església. Continuïtat de la cercavila dels Trabucaires del Renaixement l'Associació Cultutal de la Mare de Déu del Roser, pels carrers: Bisbe Sivilla, pl. de l'Ajuntament, Riera i riera Capaspre.

12.00. Seguici dels Geganters i Grallers de Calella acompanyant les autoritats en sortir de l'església fins a la pl. de l'Ajuntament. Seguidament, mostra de balls dels gegants de la ciutat de Calella.

12.00. Sala Mozart, espectacle familiar amb La nena dels pardals, a càrrec del Teatre al Detall i La Tresca i La Verdesca.

13.30. Envelat. 36a Mostra de Plats Casolans. Exposició i sorteig de plats guisats a benefici de l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital Sant Jaume de Calella.

16.00. Platja, davant del monument a la Sardana. 41a Volada d'estels.

17.00. Pl. Catalunya. Concert de gralles a càrrec dels grallers i tabalers dels Castellers de l'Alt Maresme i dels grallers de la Colla de Geganters de Calella.

17.30. Cercavila dels Castellers de l'Alt Maresme, Maduixots, des de la pl. Catalunya, Cervantes, Església, Bisbe Sivilla arribant a la pl. de l'Ajuntament.

18.00. Pl. de l'Ajuntament. Diada castellera amb l'actuació dels Xics de Granollers, Marrecs de Salt i els Castellers de l'Alt Maresme, Maduixots.

18.00. Envelat. Concert simfònic-coral Una tarda a Hollywood, dedicat al món del cinema.

22.00. Pl. de Lluís Gallart. Correfoc a càrrec dels Udols de Foc Diables de Calella amb la participació de les colles convidades: Bruixes de Cardona, Diables de Castellbisbal, Diables de la Infernal de la Vallalta de Sant Pol de Mar, Diables de Tordera i Diables de Cabrils. Itinerari: pl. de Lluís Gallart, Àngel Guimerà, Jovara, Escoles Pies fins a la pl. de l'Ajuntament.

23.30. Envelat. Barraques amb la festa del fluorescent a càrrec de GiraEvents Seguidament, actuació dels grups Diversiones i el Club de les Muñecas.

Diversos
Manresa

Cant coral. Tots els dilluns i dimecres, d'11.15 a 12.15, al local social de l'AV. Cots-Guix-Pujada Roja. Fins al 27 de setembre.

Taller de patchwork. Tècnica de costura a partir de la unió de retalls de roba. Cada dilluns i divendres fins al 22 de desembre, al Casal Cïvic Pare Ignasi Puig. Més informació i inscripcions al 93 875 15 77.