Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Garrigoles

Dijous, 01 octubre 2020

Girona

19.30. Casa de Cultura. Conferència Nous temps, nou clima, a càrrec de Josep Calbó, doctor en ciències i professor titular de la Universitat de Girona. Dins el 21è cicle de conferències Contemporània, Quatre visions de futur.

Divendres, 02 octubre 2020

Figueres

19.30. Centre cívic Creu de la Mà. Xerrada De la immediatesa dels selfies a la força de la slow photography, a càrrec de Lluís Carballo, psicòleg, instructor d'atmandance i fotògraf autodidacta especialitzat en retrats.

Girona

19.00. Casa Masó. Conferència "L'oreig entre les canyes" de Josep Carner i "Selvatana amor" de Guerau de Liost, a càrrec d'Enric Bou, de la Università Ca'Foscari de Venècia. Commemoració del centenari de la Casa Masó.

Santa Coloma de Farners

19.00. Biblioteca Joan Vinyoli. Xerraada Què passa amb el feixista que tothom porta dins?, a càrrec de Josep Maria Carbó, mestre i filòsof.

Dissabte, 03 octubre 2020

Girona

19.00. Sunset Jazz Club. Xerrada Anècdotes del swing, a càrrec de l'escriptor i divulgador Òscar Font.

Dimarts, 06 octubre 2020

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència L'amor és només numà? Dels gens a les cultures, a càrrec d'Ana Fidalgo, primatòloga i professora de la UAM, i Javier Moscoso, professor d'Investigació d'Història i Filosofia de la Ciència al CSIC. Dins el cicle La lògica de l'amor.

Dimecres, 07 octubre 2020

Girona

19.30. Casa de Cultura. Conferència Titans de les dades i nova normalitat, a càrrec de Paloma Llaneza, advocada experta en ciberseguretat. Dins el cicle Un espia a la butxaca. Ètica, democràcia i noves tecnologies.