Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Cornellà del Terri

Dijous, 02 desembre 2021

Girona

15.00. Edifici Sant Domènec (Sala Rafael Llussà). Conferència El paper de les televisions locals en un món visual, a càrrec d'Àlex Martí, director de TV Girona. Dins del cicle de conferències i debats Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat, del Grau de Comunicació Cultural de la UdG. 

19.30. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Conferència Aproximació a l'òpera «Rigoletto de Giuseppe Verdi, amb Pol Avinyó, divulgador musical.

13.00. UdG Campus Barri Vell. Parlem sobre pretomasculinitats amb Cara Daggett, politòloga, i Arnau Horta, comissari.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Exercici físic i esport, amb Ernest Esteve, fisioterapeuta, doctor en ciències mèdiques per la Universitat de Girona i llicenciat en educació física.

Figueres

18.30. Biblioteca Fages de Climent. Xerrada sobre Crim i càstig, a càrrec de Miquel Cabal Guarro, traductor al català de l'autor rus. Acte en commemoració dels 200 anys del naixement del Fiódor Dostoievski. 

19.30. Cercle Sport Figuerenc a l'auditoria Narcís Monturiol. Conferència Isabel-Clara Simó, una figuerenca d'Alcoi, a càrrec de Joan Ferrerós, catedràtic de l'Institut Ramon Muntaner.

L'Escala

16.00. Biblioteca Víctor Català. Xerrades Càritats, a càrrec de l'enetitat Càritas. Adreçat a la gent gran. Cada dijous fins al 16 de desembre.

Santa Coloma de Farners

10.30. Biblioteca Joan Vinyoli. Sessió de conferències Cuidem-nos!, cicle per a un envelliment saludable. Organitza: Creu Roja.

Roses

12.00. Teatre Municipal. Conferència Terra presa. Per una nova política de sediments, Josep Juan Segarra .

Divendres, 03 desembre 2021

Girona

19.00. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Conferència sobre el projecte Apadrinem escultures, amb Dolors Reig, presidenta d'Amics de la UNESCO de Girona.

19.00. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada sobre Isak Dinesen i el cinema. Més informació i inscripcions a la Biblioteca Carles Rahola.

Dissabte, 04 desembre 2021

L'Escala

12.00. Alfolí de la Sal. Conferència Dues mirades femenines a Pujolboira, a càrrec de Mariona Seguranyes i Lurdes Boix.