Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dissabte, 23 setembre 2017

El Masnou

11.30. Biblioteca Joan Coromines. Confiança i vulnerabilitat, a càrrec de Xavier Caparrós.

Sant Vicenç de Montalt

10.00. Centre cívic El Gorg. El passeig del Marquès de Casa Riera, arquitectura i societat, a càrrec de Lluís Grau, arquitecte. Seguidament, passejada comentada pel passeig i refrigeri.

Navarcles

18.00. Sala d'actes. Xerrada Viatge a Rondonia (Brasil), el repte de salvaguardar la biodiversitat, a càrrec de Bet Bedmar, graduada en biologia ambiental per l'UAB i Salvador Puigmartí, graduat en biologia ambiental per l'UAB.

Dilluns, 25 setembre 2017

Mataró

19.30. Sala d'actes de la Fundació Iluro. Un ballo in maschera, de Giuseppe Verdi, a càrrec de Pol Avinyó, historiador i divulgador musical.

Manresa

19.00. Associació de Veïns de Passeig i Rodalies. Xerrada Les pensions i l'estat del benestar a la Catalunya del futur, a càrrec de Delfina Corzan.

Moià

19.00. Can Carner Moià. Les cooperatives de serveis en l'activitat artesanal - un model per a reforçar i complementar l'activitat econòmica dels artesans, a càrrec de Mireia Franch,membre de la cooperativa de treball associat Sambucus i exdirectora general d'Economica Cooperativa, social i Autoocupació de la Generalitat.

20.00. Hotel d'Entitats. Xerrada Què són les demències i què podem fer?,  a càrrec de Joan Catena.

Dimarts, 26 setembre 2017

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran. Omplir-se de saviesa. Un camí per fluir amb la vida. A càrrec d'Assumpció Salat i Bertran.

Vilanova del Camí

09.00. Ajuntament. Servei d'assessorament sobre les clàusules abusives en préstecs hipotecaris.